Ahad, 7 November 2010

Berhati-Hati Dengan Produk SD2 & Alpha Lipid Tiruan Yang Dijual Dengan Harga Murah


Baru-baru ini kami telah mendapat aduan daripada serorang pengguna yang mengadu minum SLIM DIET II sudah 2 tin tapi tak turun-turun berat. Tin yang pertama beliau telah membeli daripada seorang pengedar yang berdaftar (dengan harga RM144 setin) dan keputusannya dapat menurunkan berat badannya bila mencubanya… Oleh kerana nak murah beliau tidak menghubungi wakil pengedar tadi tapi sebaliknya telah membeli lagi 2tin daripada sebuah kedai yang menawarkan harga RM90-RM100 setin. Bila telah mencuba kedua-dua tin tersebut, tiada kesan ke atas penurunan berat badan beliau.. mulalah kakak nih gelisah.. bila membuat aduan kepada pihak kami baru lah terbukti produk itu adalah tiruan.. nasib baik tak memudaratkan..

Berhati-hati bila membeli produk Slim Diet di kedai-kedai jamu, booth-booth kecil di pasaraya. kedai-kedai ubat atau pun farmasi… kemungkinan besar ada yang tiruan dan juga penjual adalah tak mempunyai maklumat yang betul cara-cara utk menggunakan Slim Diet 2 tersebut.. Saya juga ada testing ke kedai jamu tanya macam mana nak minum, saja lah nak tahu budak-budak sales girls nih tahu ke apa yang mereka jual… jawapan dia, minum 4x sehari, akak boleh makan apa-apa je.. isssshhhh.. memang salah tuh.. mana boleh makan apa sahaja… kita kena elakkan karbo dan ada penerangan-penerangan terperinci macam mana nak turun badan dengan cepat, berkesan dan selamat..

Nak selamat?? dengan itu saya sarankan kpd anda semua membeli produk daripada wakil-wakil pengedar yang sah sahaja..Jangan ingat nk murah sedangkan produk yang murah belum tentu kualitinya.

Ingat!! semak di belakang tin SD2 & Alpha Lipid..pastikan ada batch number yang sah!!

Untuk keterangan lanjut hubungi sy Safinas 019-4631503
Email : safinasyaacob@yahoo.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan